Què fem?

El Ioga té un vessant educatiu que, a partir d'exercicis lúdics i senzills, treballa amb tots els nivells de
creixement: físic, emocional, intel·lectual i social. En el nostre grup treballem amb els principis en els quals es basa el Ioga, tot prenent com a base l'Informe Delors i fent un treball d'unió entre algunes pedagogies i el Ioga per incidir en els processos de creixement i així poder acompanyar el desenvolupament integral en els diferents camps educatius.



25 de maig 2011

IOGA I EDUCACIO. Un aprenentatge per a la vida.Dolors Garcia


Publicació del llibre de la nostra companya del grup de treball Dolors Garcia:
IOGA I EDUCACIO. Un aprenentatge per a la vida.

El ioga a l'educació és un ensenyament interdisciplinari que ens ajuda a despertar les intel•ligències múltiples que tenim dins nostre, a ser més creatius, més sensibles, més intel•ligents i més feliços. Per poder fer un bon aprenentatge, el cos necessita estar realxat, la respiració ha de ser lliure, les emocions han d'estar equilibrades i la ment concentrada.
Donar a conèixer el ioga a l´educació és ensenyar els nens i els joves a utilitzar els seus propis recursos interns per poder fer front a les situacions que se´ls hi plantegin al llarg de la vida.
El llibre va dirigit a mestres, pares, professors de diferents àmbits i qualsevol persona interessada en l'educació com a motor de canvi.

Dolors Garcia Debesa, Maià del Montcal (Girona). Mestra i professora de ioga diplomada pel R.Y.E.(Recherche sur le yoga dans l'Éducation). Ha fet una llicència d'estudis sobre el tema. És formadora i membre del grup de treball "El ioga a l'educació" de l'ICE de la UAB. Ha donat cursos a la Universitat de Girona i a l'Escola d'Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich de Barcelona. Ha participat en la primera jornada de "Ioga a l'Educació" realitzada a la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a mestra practica aquesta disciplina amb els alumnes des de fa anys, amb uns resultats molt satisfactoris.

Podeu trobar aquest llibre per internet a http://www.claret.cat/ (llibreria Claret), a http://www.librolibro.es/ i també a http://www.pamsa.cat/pamsa/inici.html.

2 comentaris:

  1. Hola, Me gustaría saber si el libro tmb está disponible en espanol? Gracias. Katy

    ResponElimina
  2. Hola Katy, si está en español. El título es "El yoga en la escuela. Un aprendizaje para la vida" Ed. Octaedro.
    Saludos.

    ResponElimina