Què fem?

El Ioga té un vessant educatiu que, a partir d'exercicis lúdics i senzills, treballa amb tots els nivells de
creixement: físic, emocional, intel·lectual i social. En el nostre grup treballem amb els principis en els quals es basa el Ioga, tot prenent com a base l'Informe Delors i fent un treball d'unió entre algunes pedagogies i el Ioga per incidir en els processos de creixement i així poder acompanyar el desenvolupament integral en els diferents camps educatius.



20 d’abr. 2012

CAP DE SETMANA A LA PLANA


Una vegada més ens hem trobat les persones del grup de treball EL IOGA A L’EDUCACIÓ.
Aquesta vegada ha estat a “La Plana”, un indret envoltat de natura on podies descobrir l’arribada de la primavera amb el cant continuat dels ocells i el color verd dels camps i els boscos que envolten la masia.


Hem viscut una experiència molt enriquidora amb el taller de la veu que ens ha impartit la Tamara Chuvarovsky.
Ens ha explicat com a través de la veu transmetem el nostre estat d’ànim, la nostra manera de ser. També ens ha ensenyat exercicis per desenvolupar aquest potencial.

Com a grup tenim un objectiu comú que és el d’anar millorant l’educació i en cada trobada ens engresquem per tirar endavant idees i projectes, sempre amb la il·lusió i les ganes de poder compartir la nostra experiència del ioga a l’educació amb altres professionals que vulguin aplicar-ho amb els alumnes i comprovar els seus beneficis

1 comentari:

  1. hola m'hagradaria contactar amb el grup. hi ha un mail o teléfon on ens poguem possar en contacte. Be, el meu es yogaompirineos@gmail.com

    Una abraçada i bona feina,
    JC

    ResponElimina