Què fem?

El Ioga té un vessant educatiu que, a partir d'exercicis lúdics i senzills, treballa amb tots els nivells de
creixement: físic, emocional, intel·lectual i social. En el nostre grup treballem amb els principis en els quals es basa el Ioga, tot prenent com a base l'Informe Delors i fent un treball d'unió entre algunes pedagogies i el Ioga per incidir en els processos de creixement i així poder acompanyar el desenvolupament integral en els diferents camps educatius.



28 de juny 2012

TANCAMENT DEL CURS 2011-2012 DEL GRUP YOGA A L’EDUCACIÓ


Un any més … L’evolució continua, l’aprenentatge les experiències incommensurables i la valoració , afortunadament per la majoria,  positiva. 

Des del principi hem buscat, investigat, aprofundit. Hem tingut inquietuds hem volgut abastar tot el possible; hem aterrat; ens hem enlairat, i finalment… En una petita i senzilla expressió humana : hem evolucionat i ens anem consolidant i hem crescut com a grup. Cada cop amb més fermesa i coneixement. Tot el que som és producte de les errades  i dels encerts del passat. El que ara som procedeix de l’inici del yoga a l’educació amb tot el que això té de positiu i negatiu.

Hem constatat un canvi substancial individual i grupal des del punt de vista, professional, personal.

Us voldríem transmetre  que tots els membres ens qüestionem contínuament la nostra tasca per poder aportar les nostres experiències i que puguin ser utilitzades per totes les persones que sentin que l'aplicació del yoga ens pot ajudar a gestionar millor les nostres aules.

Seguim preparant tallers, formacions, trobades, activitats, jornades… Així que amb humilitat i fermesa considerem positiva la valoració i l’esperit de recerca i superació continua ben ferm.

Cloenda del curs 2011-2012. Seguirem inquiets/tes per poder estar a l’alçada d’allò que el món ens va demanant a tots i a totes els educadors i les educadores  en tots els contextos…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada