Què fem?

El Ioga té un vessant educatiu que, a partir d'exercicis lúdics i senzills, treballa amb tots els nivells de
creixement: físic, emocional, intel·lectual i social. En el nostre grup treballem amb els principis en els quals es basa el Ioga, tot prenent com a base l'Informe Delors i fent un treball d'unió entre algunes pedagogies i el Ioga per incidir en els processos de creixement i així poder acompanyar el desenvolupament integral en els diferents camps educatius.8 de març 2014

EL BASTÓ DE LA PARAULA

Una tècnica que va tenir el seu origen en moltes tradicions indígenes i que es pot aplicar a l'escola, és la del "bastó de la paraula". El bastó de la paraula és un objecte que es passa a la persona del grup que vol parlar. Aquesta persona parlarà des del cor i podrà aguantar el bastó mentre els altres escolten amb atenció i respecte. 
L'objecte utilitzat pot ser un bastó fet per els mateixos alumnes amb objectes que serveixin de decoració (plomes, petxines, purpurina, botons, papers de colores, etc.). També serveix qualsevol objecte que es vulgui utilitzar per aquest fi. L'objectiu és promoure l'escolta empàtica i el respecte cap als altres.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada