Què fem?

El Ioga té un vessant educatiu que, a partir d'exercicis lúdics i senzills, treballa amb tots els nivells de
creixement: físic, emocional, intel·lectual i social. En el nostre grup treballem amb els principis en els quals es basa el Ioga, tot prenent com a base l'Informe Delors i fent un treball d'unió entre algunes pedagogies i el Ioga per incidir en els processos de creixement i així poder acompanyar el desenvolupament integral en els diferents camps educatius.



23 de jul. 2010

FORMACIÓ TYE: QUÈ I A QUI?


OBJECTIUS DE LA FORMACIÓ
Les tècniques RYE, portades a la pràctica per milers de docents de diferents països, han demostrat la seva eficàcia des de fa més de trenta anys. L’objectiu de la formació TYE és proporcionar als assistents diverses eines pedagògiques adaptades del ioga i aplicables a l’entorn escolar, extraescolar i familiar.
Aquestes tècniques estimulen les capacitats d’aprenentatge i la motivació. La relació entre els alumnes i entre aquests i els seus professors es veu àmpliament millorada. El programa d’aquests seminaris inclou practiques de ioga que disminueixen l’agitació, augmenten les facultats d’atenció i comporten progressos en el comportament.
Aquesta formació està reconeguda pel Departament d’Educació com un mitjà excel·lent per fer més eficaç el sistema educatiu, que continua sense donar l’espai suficient per aprendre a ser.

A QUI VA ADREÇAT
Aquests seminaris van adreçats als mestres d’educació infantil i primària, als professors de secundària, als pares, als educadors especialitzats, als pediatres, als psicoterapeutes, als fisioterapeutes i als logopedes, com també als professors de ioga i d’altres disciplines associades.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada